SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
Bli medlem i Tvååker Innebandy
BLI MEDLEM
Tvååker Innebandy - klubben mitt i hjärtat av Halland
Tvååkers Innebandyklubb bildades 1986 och har cirka 250 medlemmar. Föreningens herrlag spelar i Division 3 Halland och vårt damlag spelar i Division 1 Halland. Föreningens största verksamhet är ungdomsverksamheten, vi har 13 lag som tränar och deltar i seriespel, sammandrag och knatteligor.

Tillsammans i Tvååker Innebandy
- Alla ska få plats att deltaga och utvecklas i föreningens verksamhet
- I föreningen jobbar vi tillsammans för att skapa samhörighet och klubbkänsla.
- Vi arbetar gärna tillsammans med andra idrotter, skola, föräldrar och sponsorer

-Vi blir alla bättre TILLSAMMANS!

Uppstart ny grupp!
2022-09-27 09:43
 
Information inför kickoff 2 oktober!
2022-09-15 12:15

Kickoff Tvååker Innebandy 2 oktober!

Fotografering
Express Foto kommer att ta lagfoto och enskilda foto på våra medlemmar. Det är såklart frivilligt att vara med på dessa foto, för alla under 18 år är det vårdnadshavarens beslut.
Alla medlemmar kommer att få en lapp av sin ledare, denna lapp ska tas med ifylld till fotograferingen. Inga bilder tas på personer utan lapp. Efter fotografering erbjuds spelarna att köpa bilderna, inget köptvång föreligger. Föreningen kan komma att använda bilderna i olika sammanhang.
på tidsschemat kan ni läsa vilken tid ert lag ska fotograferas, men ni får exakt samlingstid av ditt lags ledare. Innan fotografering ska spelarna byta om till matchkläder. Ta med skor och klubba. 

Hoppborg
Efter fotograferingen har varje lag tillgång till hoppborgen i 30 minuter.

Under fotografering och hoppborg ansvarar ledarna för sitt lag.

Speedshooting, XLNT och fika
Före och efter fotografering/hoppborg finns det möjlighet att fika, prova och beställa föreningskläder och testa på speedshooting. För de yngre barnen görs detta tillsammans med förälder. XLNT är på plats med kläderna 9.30-15

Föreläsning 15.00
Kristina Landgren Carestam kommer till oss för att föreläsa och inspirera. Kristina är mycket känd inom innebandyvärlden bland annat så var hon vår första kvinnliga förbundskapten för Sveriges herrlandslag, hon har även varit förbundskapten för damlandslaget. Hon kommer att prata om teambuilding, komunikation, mål och prestation.
Vi har inte bestämt någon ålder på denna föreläsning utan ni känner själva av om det kan varra intressant för just ditt barn. Vi hoppas verkligen att våra ungdomar och seniorer tar chansen att lyssna på Kristina.
Alla vårdnadshavare och ledare är välkomna!

Under dagen kommer vi att behöva lite extra hjälp från vårdnadshavare, vi skickar ut ett fotmulär att fylla i om ni kan tänka er att hjälpa till några timmar.

Vi hoppas på en rolig dag tillsammans i Tvååker Innebandy!!

Föreningskickoff
2022-08-31 11:14

Den 2 oktober ska vi kicka igång säsongen med en heldag tillsammans med alla i föreningen. 
Mer info om tex tider kommer när det närmar sig. 
Men se till att boka upp denna dag!!

 

Tvååker Innebandy mot säsong 22/23!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Herrjunior, 27/09 16:58 
F/P 15-16, 27/09 09:41 
Ledarsidan, 22/09 16:33 
 
Våra sponsorer
Stöd Tvååkers IBK
Träna med oss!