SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
Ledare
Ledarsida!
Välkommen till ledarnas egna sida. Denna sida kan bara föreningens ledare komma åt. Här kommer vi att lägga ut information och nyheter som berör föreningens ledare.


Ligg på om försäljningen!
2022-11-23 22:46

Många har registrerat sig för försäljningen men det är många kvar. 
Den enda uppgiften ni har nu är att ligga på era lag att de ska börja sälja. Det är en kort försäljningsperiod så det är ju viktigt att alla kommer igång. 

Om ni får frågor om vad som gäller om man har flera barn som spelar innebandy så kan man uppmana dem att sätta ett barn på kakor och ett barn på newbody. Men säljer man inte dubbelt är det ingen fara alls, men uppmana bara att göra så gott man kan.  Väljer man att inte sälja för ett barn kommer vi inte göra någon grej av det. 

/ Försäljningsgruppen

Ledartröjor
2022-11-23 22:12

Ledartröjorna är klara!💫💫💫

Tröjorna ligger nu i klubblokalen, det är bara att hämta.
Se till att ta rätt storlek och pricka av er på listan. 

Dessa tröjor ska bäras på alla matcher och sammandrag, det är mycket viktigt eftersom sponsorerna betalar för dessa reklamplatser och ska synas på alla matcher. Ni får självklart använda tröjan vid andra tillfällen också. 

Dessa tröjor kommer vi att ha under 3 säsonger. Slutar man sitt ledaruppdrag innan detta ska denna tröja lämnas tillbaka till föreningen. När 3 säsonger har gått är tröjan din. 

Nu startar vi upp försäljning!
2022-11-16 22:01

Vi har nu beslutat oss för att det blir försäljning av kakor och Newbody i år. 
Nytt för i år är att alla medlemmar själva får välja vad de vill sälja. 
Detta gäller alla föreningens lag förutom vårt yngsta lag P/F 15/16. 
Det gäller inte heller de damer/herrar och juniorer som ställde upp som parkeringsvakter på Farmers Market. 

Precis som förra året så vill vi att alla säljer 12 burkar kakor eller 10 paket Newbody.
Säljer ungdomslagen i snitt mer än detta går denna förtjänst till laget. För dessa pengar kan man hitta på någon lagaktivitet under denna säsong. 

Vi i försäljningsgruppen skickar ut info till alla medlemmar, där det få länkar till båda försäljningnarna. Enklast säljer man via länken men det kommer ligga kataloger i förrådet i Tvååkers Idrotthall som vårdnadshavare kan hämta vid träningar eller matcher. 

Det enda jobbet ni har nu är att ligga på era spelare att de börjar sälja och att de gör sitt bästa så att ni får in lite extra pengar till laget. 

Våra hallar!
2022-11-09 11:45

Vi vill uppmana alla ledare att felanmäla om det är saker i Tvååkers Idrottshall eller på Övrevi som behöver åtgärdas, felanmäl även om det är ovanligt smutsigt... Detta gör ni via QR kod som finns uppsatt i hallarna.

Om ni ser klotter eller skadegörelse i hallen när ni kommer till er träning, vill vi även att ni fotar och mejlar till anette.persson@varberg.se. Detta gör vi för att säkerställa att detta inte skett under våra träningar och matcher.

Till er som har sista träningstiden på kvällen eller sista matchen för dagen, var noga med att se till så att alla dörrar är låsta och att alla personer är ute från hallen. Vill uppmärksamma er på att det händer att obehöriga gömmer sig i lokalen för att när vi har gått ska kunna använda hallen. Detta hände senast i fredags.
Se även till att alla bänkar står på rätt plats, alltså inte framför dörrar och i redskapsutrymme. 

När vi haft matcher och sammandrag ska läktaren städas av, papperskorgarna på läktarna ska tömmas och två basketkorgar ska upp. Vi måste se till att hjälpas åt med detta, så att vi inte lämnar Mike med detta till sist. Passa på att ta hjälp av föräldrar. 

Vi har inte fått några klagomål i nuläget, så detta är ingen kritik utan bara en enkel påminnelse om att vi hjälps åt att hålla vår hall i bra och fint skick. 

Ni gör ett fantastiskt jobb allihopa!!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 08/10 12:25 
Hem, 27/09 09:43 
 
Våra sponsorer
Stöd Tvååkers IBK
Träna med oss!