SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Första Sammandraget!
2019-10-29 14:39
Ett glatt, förväntansfullt och lite nerväst gäng åkte upp till Kullavikshallen i Särö i söndagskväll. En lång borta resa tyckte vi allt att det var så här första gången, till och med kissepaus behövdes på vägen upp. (Ni kan ju gissa vem som hade detta behov?)

När dräkter (i vissa fall lite tajta??) och nummer väl var utprovade så stötte vi på vårt första problem... Målvakt? Vem? Tesso sa snabbt att jag står första matchen så sparar jag min hälsena😉 

1:a matchen mot Särö slutade med vinst med 11-1 och nerverna var nu som bortblåsta.  Tesso gjorde en stabil match i målet. Och framåt levererades snygga mål och assister. 

2:matchen skulle vi ställas mot Onsala som hade suttit på läktaren och sett våra styrkor och svagheter. 
Hmmm nu kom det där problemet igen vem ställer vi i mål. Ange sa jag tar den för laget och ställer mig första perioden.👍 Vem som skulle stå andra perioden lottade vi och vilken tur vi hade, lotten föll på Linnea som är "gammal" målvakt.  Ange och Linnea gjorde ett superjobb.
Mot Onsala skrevs segersifforna till 8-3! Även här fick vi se några delikatesser i form av skott, passningar och dragningar. Denna matchen var tuffare med inte lika jobbig, vi hade nog kommit in i andra andningen.

Efter matcherna var vi rörande överens om att "fy sjutton vad det här var roligt". Att få lira innebandy igen, att få tillhöra ett lag, att få tjöta i omklädningsrummet och att få skratta och glädjas tillsammans med andra det kan inte bli bättre. 

Innebandy det kan vi lira i detta gäng, det finns en stor innebandykunskap men det var lite ringrostigt och hjärnan ville ju mera än vad kroppen var sugen på....
Nu är det 5 veckor till nästa sammandrag och vem vet då kanske även kropparna är med oss, inte bara hjärnan.😉

Vi tackar Särö och Onsala för goda kamper, juste spel och mycket skratt! 
Första träningen!!
2019-10-29 13:36
Vilket härligt gäng som dök upp på första motionsinnebandyträningen idag. Det dammades av många gamla klubbor!😉 Träningen bjöd på mycket skratt, fint spel, stor känparvilja och trötta kroppar. 

 Nästa torsdag kör vi igen kl 20.00, alla är välkomna!
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer
Stöd Tvååkers IBK
Träna med oss!