.
Herr

Träslövsläge - Tvååker
2021-10-25 18:00

Det var en tuff torsdagkväll som spenderades i Träslövsläge. Allt känns inför matchen bra med en seger i ryggen och ett taggat lag på uppvärmningen.

Första perioden (2-0)

När matchen blåses igång är det dock Träslövsläge som direkt tar kommando och för spelet. Efter ungefär halva första perioden gör också hemmalaget 1-0 när vi tappar bollen i uppspelsfasen. Fem minuter senare uttökar Träslövsläge till 2-0 som också står sig fram till paus.

Andra perioden (4-1)

Vi inleder andra perioden skakigt och släpper in 3-0 redan efter 14 sekunder. Riktigt tungt. Strax därefter bryter Mattias Johansson bollen på mittplan. Mattias transporterar bollen ett par meter innan han slänger iväg en chansboll mot mål. Det var nog ingen som räknade med ett mål där men på något märkligt sätt lyckas målvakten i Läjet släppa den förbi sig, 3-1. Men glädjen blir kortvarig då Träslövsläge bara minuten senare lyckas trycka in två mål på oss. De lyckas även hinna göra ytterligare ett mål innan paus och ställningen är 6-1 inför sista perioden.

Tredje perioden (3-2)

I tredje perioden startar vi precis lika dåligt som vi gjorde i den andra. Det hinner gå 30 sekunder innan Läjet har uttökat sin ledning till 7-1. Några minuter senare gör de även 8-1 då vi har en man utvisad. Vi ger dock inte upp utan spelar upp oss i sista halvan av perioden. Kristoffer Bäck gör mål assisterad av Mattias Johansson men trots vår slutforcering lyckas vi aldrig komma särskilt nära. Adam Totevski sätter punkt för matchen med sitt fina mål, assisterad av Isak Lindblad med 25 sekunder kvar. Matchen slutar 9-3 till Träslövsläge.

Matchens lirare i Tvååker blev Mattias Johansson.