SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Vi är en Rekoförening!
Tobias Hellqvist HIBF överlämnar roll up till vår ordförande Anki Ferm
Under säsongen 16-17 har vi varit med i projektet Rekommenderad förening i samarbete med Hallands Innebandyförbund och SISU.

"Som ett led i Svensk Innebandys satsning på föreningsutveckling så har HIBF erbjudit alla halländska föreningar möjligheten att utveckla och jobba med sin verksamhet för att på sikt bli ännu bättre och skapa bättre förutsättningar för sina medlemmar. 

Under projektet jobbar föreningarna mer aktivt med sin organisation med stöd och hjälp från HIBF. Efter projektet kommer det finnas uppföljning och stöd för föreningarna som deltar".

Vi i Tvååkers Innebandyklubb var en utav de första föreningarna som hoppade på projektet. Det har varit ett roligt, utmanande och väldigt lärorikt projekt för oss. Det har verkligen gett oss en bra start i vårt föreningsutvecklingsarbete.

Lagom till vår 30-årsjubileumsfest tyckte HIBF att vi gjort ett bra jobb och att vi visat en stor vilja på att förändras som förening. Vi blev då en rekoförening  och fick en fin roll up att ha i Bosgårdshallen. Vi är stolta över att vara en Rekoförening och vi kommer att jobba vidare för att få behålla denna stämpel.

Vad innebär rekoförening?

# Att föreningen jobbar långsiktigt både på och utanför planen

  # Att SIU genomsyrar föreningens verksamhet

   # Att föreningen har jobbat fram dokument för hur organisationen ska fungera och verka

    # Att föreningen jobbar efter förbundens policys

     #Att föreningen har välutbildade och reko ledare

      # Att föreningen ser till att föräldrarna uppför sig reko

       # Att föreningen väljer att se möjligheter

         
        Våra sponsorer
        Stöd Tvååkers IBK
        Träna med oss!