SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
Dam

Tvååker Innebandy – Dam

Tvååkers Innebandyklubb bildades 1986 och har ca 290 medlemmar.

Föreningens damlag spelar i Division 1 Halland.


Målsättningen för vårt damlag säsongen 2019/2020 är att utveckla ett uthålligt och spelskickligt lag som kan vara med och kämpa om en placering i den övre halvan av tabellen.

Vi har även som ambition att utveckla spelare i ett utvecklingslag i Division 2 Halland.

I utvecklingslaget kommer vi kombinera rutin och stabilitet tillsammans med ungdomlig kvickhet och inspiration.

 

Varmt välkommen att söka mer information.

För information om träningstider och matcher – Gå in på kalender

För mer info om vår dam verksamhet – Gå in på kontakt

 

/Damsektionen

Söker fler spelare!
2021-08-19 08:59

Här har ni 3 av våra härliga tjejer i vårt damlag! Damlaget söker fler spelare, har du spelat innebandy tidigare och är sugen på att testa är du välkommen!!

Kontakta Tobias på tel 0708104718

#tvååkerstjejerdetärgrejer

Försäsongen är igång!!
2020-05-20 10:52
Då var dagen äntligen här när damernas försäsong drog igång💥 Varje tisdag maj till juli har vi fått äran att utvecklas med hjälp av Orsolya Gaal från Izom. Orsolya sätter fokus på löpning, snabbhet och löpteknik, vilket är en utmaning damerna verkar ta sig an med mycket glädje och vilja. Härligt att äntligen få se flera från Tvååkers damlag återigen samlade, både spelare som tränare! Vi är sjukt taggade på revansch till hösten... sååååå NU KÖR VI ❤️🖤 // Bolonso  
Ingen rolig lördag för våra Damer
2020-02-02 19:33
I lördags kom Veddige på besök i Tvååker och det var upplagt för en spännande match för Damlaget. 
Känslan efter uppvärmningen var mycket bra och efter nåt byte var vi inne i matchen. Spelet är jämt till en början och när vi drabbas av en utvisning så hugger Veddige direkt och gör 0-1. Vi känner ändå att vi är med i matchen och rullar på, skapar bra lägen men får inte in bollen. Det känns surt när vi släpper in 0-2 och går till paus med lite nedstämdhet. 

2a perioden är inte alls bra från våran sida. Vi bjuder verkligen in Veddige som inte är sena att ta till vara på alla våra misstag. Veddige vinner perioden med 4-0 och ställningen inför sista akten är 0-6. 

Vi går ner på 2 femmor inför 3e för att få till nån form av förändring. Efter några byten gör Veddige 0-7, men strax efteråt spräcker vi nollan då Cassie får in 1-7. Spelet blir bättre men på tavlan står det 2-9 när tutan tjuter. 

Till Tvååkers bästa spelare utses Töllan, som gjorde debut för oss liksom Julia Ö. 

Att vi kan spela bättre innebandy än såhär råder ingen tvekan om. När vi inte spelar som ett lag och inte hjälper varandra ser det tyvärr ut så som det gjorde i lördags. 
Nästa match är på lördag borta mot Vinberg. 
Äntligen vinst !
2020-02-01 23:37
I fredagskväll kom Falkenberg på besök till våran borg. Efter återbud av en febersjuk Ellen så kom vi till start med 11 utespelare och Maja i målet. Kapten Carro tog på sig att gå ner och spela back för första gången, vilket hon löste bra tillsammans med sin syster bredvid henne. 
Känslan efter uppvärmingen är lite sisådär, men när matchen börjar är vi med och det känns ändå helt okej. Vi spelar jämt och vi känner att vi är bra med i matchen. 
Falkenberg får ett powerplay och straffar oss med att peta in 0-1. Surt! 
De gör även 0-2 innan periodvilan. 

Tidigt i 2a gör Falkenberg 0-3. Nu händer nåt, vi är inte alls nöjda. Laget samlar sig, biter ifrån och på 5 min har vi vänt på steken! 
Bom, bom, bom,bom och det står 4-3! 
Detta är ett härligt bevis på alla klyschor som finns, lagmoral, laganda, kämparglöd ja vad ni vill. Vi har allt av det. I slutet av perioden får vi ett powerplay som vi startat 3e perioden med. 

Evve passar Hanna och vi sätter 5-3. Så jävla skönt rent ut sagt! Alla spelar bra innebandy och spelar för laget. Efter ca 14 min in i sista akten smäller Tessan in 6-3 och vinsten är säkrad! 

En verklig laginsats där alla hjälper varandra att spela på en hög nivå i de 2 sista perioderna. 
Det ger utdelning och glädje i spelet vilket visar sig på resultattavlan. 
Laget utser Elin S I till matchens lirare helt välförtjänt! 

 
Våra sponsorer
Stöd Tvååkers IBK
Träna med oss!