Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
.

Bli medlem i Tvååker Innebandy
BLI MEDLEM
Tvååker Innebandy - klubben mitt i hjärtat av Halland
Tvååkers Innebandyklubb bildades 1986 och har cirka 250 medlemmar. Föreningens herrlag spelar i Division 3 Halland och vårt damlag spelar i Division 1 Halland. Föreningens största verksamhet är ungdomsverksamheten, vi har 13 lag som tränar och deltar i seriespel, sammandrag och knatteligor.

Tillsammans i Tvååker Innebandy
- Alla ska få plats att deltaga och utvecklas i föreningens verksamhet
- I föreningen jobbar vi tillsammans för att skapa samhörighet och klubbkänsla.
- Vi arbetar gärna tillsammans med andra idrotter, skola, föräldrar och sponsorer

-Vi blir alla bättre TILLSAMMANS!

Damtränarna
2020-07-10 12:02
Nu är det hög tid att presentera våra damtränare! Vi är glada att Sebastian Kruuse väljer att förlänga sitt tränaruppdrag en säsong till. Sebbe vill verkligen att tjejerna ska utvecklas som innebandyspelare, stora kliv togs förra säsongen, men i år tror vi att det kommer att hända ännu mera positivt Med stor glädje hälsar vi Robin Johansson tillbaka till damerna efter en tids innebandypaus. Robin kommer att tillföra mycket med sitt lugn och sin långa erfarenhet av att träna damlag
Trygghetsvandring
2020-07-01 09:17
I sommar samarbetar Tvååker Innebandy med Varbergs kommun och gör en insats för Tvååker tillsammans. Detta gör vi genom att nattvandra i byn.
Samtidigt som vi gör Tvååker till en tryggare plats drar vi in pengar till föreningen. 

Vandringarna börjar redan torsdag 2 juli och är tre gånger per vecka. 

Erbjudandet att ställa upp en kväll kommer att gå ut till föreningens seniorspelare, ledare och vårdnadshavare. 

Har du inte fått inbjudan men är intresserad av att stötta föreningen och göra Tvååker till en tryggare plats hör av dig till info@tvaakersibk.se
Ännu ett nyförvärv på herrsidan!
2020-06-29 14:40
Vi fortsätter med vårt målvaktstema! Men nu vill vi presentera en målvakt som faktiskt kommer att stå i mål.🥅 Vi välkomnar Eric Ceder som kommer senast ifrån Warberg IBF där han framförallt spelat i division 1. Ceder är en kille med unik stil både på och utanför planen och han bjuder alltid på show. Vi säger varmt välkommen till Tvååker Innebandy Ceder!
Nyförvärv nr 2
2020-06-29 14:38
Lagom till midsommarledigheten vill vi presentera vårt andra nyförvärv Tim Emilsson, han kommer senast från Warberg IBF. Tim är en före detta målvakt som har dammat av klubban för att skjuta slagskott ifrån halva plan. Vi säger varmt välkommen till Tvååker Innebandy Tim! 
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P05-06-07, 01/07 08:14 
Herr, 29/06 14:43 
Herr, 29/06 14:42 
 
Våra sponsorer
Stöd Tvååkers IBK
Träna med oss!