SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
Herr

Ledarstab säsong 21/22
2021-08-11 15:12

Assisterande tränare Tobis Sylwan

Huvudtränare Anton Samuelsson

 

Kontaktuppgifter hittar ni under Kontakt.

Uppstartsträff
2021-07-31 13:41

På onsdag den 4 augusti 19.00 i klubblokalen har vårt herrlag uppstartsträff, för att sedan dra igång träningarna den 9 augusti. 

Vi har två lag anmälda till seriespel, ett i div 3 och ett i div 4. 

 

Är du intresserad av att joina vårt härliga gäng är du välkommen att höra av dig till Anton Samuelsson,  0738097904

 

Hemmamatchen mot Bräckan
2020-02-09 10:37
Till hemmamatchen mot Bräckan kom vi med 11 utespelare och 1 målvakt. Vi har under träningsveckan varit tvungna att testa nya formationer då sjukdoms- och skadeläget fortsatt gjort att vi har ett par spelare otillgängliga för spel. Det skulle dock visa sig under matchen att det inte påverkade oss allt för mycket. 

Period 1 (1-1)
Vi vet att Bräckan är ett väldigt spelskickligt lag och att det gäller att vara med från början. Därför kändes det något tufft när Bräckan gör 0-1 redan efter 18 sekunder, ett snöpligt mål som oturligt nog rullar in efter ett skott från höga slottet. Perioden fortsätter fram till 17 minuten då vi kvitterar till 1-1 efter ett skott utifrån. Såhär långt in i matchen kändes det som att vi hade bra koll på Bräckanspelarna och vi vann många dueller. Vi skapar flera lägen men utan att det resulterar i något mål. 

Period 2 (0-4)
I periodpausen var känslan god och vi pratade om vikten av att fortsätta göra det vi gjorde bra ännu bättre samt förvalta våra målchanser mer. I andra perioden kommer Bräckan ut och gör det väldigt bra och vi går ifrån vårt spel en aning, vilket resulterar i att Bräckan drar ifrån till 1-5 innan denna perioden är slut. Vi har fortsatt svårt att utnyttja de chanser vi skapar och får inte in bollen i de avgörande lägena. I den avslutande delen av perioden lyckas vi dock komma tillbaka och få mer rytm i vårt spel på nytt.

Period 3 (5-3)
Tredje perioden får till motsatt mot de första två en bra start för oss. David reducerar till 2-5, även detta målet ett skott utifrån där vi gör ett bra jobb framför Bräckans målvakt. Bräckan gör ett litet ryck och går ifrån till 2-7 och matchen kändes för någon sekund avgjord. Därefter börjar vi en upphämtning. Spelmässigt hade vi gjort det bra men nu kom även målen också. Inom loppet av 7 minuter gör vi 4 mål vilket gör att spänningen till matchen är tillbaka. Vi började bli mer desperata och tog mer skott än tidigare under matchen. Tyvärr kom denna upphämtningen något försent och matchen slutar 6-8 till Bräckans favör. 

Summering
Idag gör vi en bra match och trots förutsättningarna går alla in med bra inställning. Många har ej spelat ihop tidigare men under matchens gång blev spelet bättre hela tiden. Med lite högre effektivitet i de avgörande lägena är jag övertygad om att vi hade fått med oss poäng i denna matchen. Väl värt att avrunda med är att Erik W gör en suverän match i målet under kvällen med ett flertal riktigt vassa räddningar! Roligt att se.

/Robin
Tung förlust mot Kusten
2020-01-27 13:10
Fortsatt påverkade av skador och sjukdomar gjorde att vi till matchen mot Kusten fick ställa upp med 10 stycken utespelare. Inför matchen pratade  vi om vikten att hålla oss till vårt spel och ta med de positiva sakerna från senaste matchen mot Puma. 

Tyvärr kommer vi inte alls in i matchen som vi önskat och matchbilden blir en helt annat än mot Puma. Vi fick inte till vårt spel och gjorde helt enkelt inte det som krävdes för att vi ska vinna mot ett för dagen bättre Kusten. Vi släpper in några billiga mål i första perioden som gör att Kusten drar iväg och de lyckas förvalta det försprånget på ett bra sätt. Vi skapar möjligtvis lite spänning i 2a perioden där vi gör 3 mål men det räckte tyvärr inte för att väcka liv i matchen till 100 %. 

Idag följer ingen större analys utan vi får fortsätta att gnugga på detaljerna på kommande träningar och se till att vara redo när Bräckan kommer på besök den 7/2. 

/Robin Redlund
Jämn match hemma mot IBK Puma
2020-01-18 10:27
Efter säsongsuppehållet över julhelgerna har vi hunnit med att träna på bra och känslan har varit att vi börjat få till vårt spel allt mer. Med mer folk på träningarna och ett par spelare som åter är redo i spel var känslan i truppen god inför hemmamatchen mot Puma. Till denna matchen hade vi äntligen möjlighet att spela på tre femmor dessutom. Vi har spelat ett antal matcher mot Puma och vi såg fram emot att få ta emot serieledarna på hemmaplan. Vi visste att det skulle bli en tuff utmaning då Puma är ett skickligt lag och tunga att möta. 

1a Perioden - (1-1)
Vi kände att vi hade allt att vinna denna matchen och bestämde oss därför att vara mer aggresiva och inte låta Pumaspelarna äga för mycket boll mot oss i vår försvarszon. Matchen inleds i ett högt tempo och vi vinner mycket boll samt får vi stundtals ett bra tryck mot Puma. Vi får sätta prägel på matchbilden på ett bra sätt och märker att Puma fick problem när vi började rulla bollen i deras anfallszon. En bit in i perioden får vi en spelomställning när båda lagen är i ett byte. Oscar får ut bollen till Robin någon meter in på Pumas planhalva som skjuter direkt och sätter 1-0. Minuten senare kvitterar Puma till 1-1 efter att brutit in mot vårt mål och tryckt in bollen. 

2a Perioden - (3-3)
Vi kände att vi var bättre än Puma i första perioden och spelade fin innebandy. Tyvärr drabbades vi dock av avbräck genom att Tim gör illa sitt knä och Jacob skadar sin hand. Vi stuvade om i laget och fick tyvärr börja rulla på två femmor. I andra perioden fortsätter vi att spela bra innebandy även om Puma tog ledningen med 1-2. Puma hade det fortsatt svårt när vi fick tryck i deras anfallszon. Förstakedjan med Tobbe, Jack och Emil hittar flera fina kombinationer vilket resulterar i kvittering och lite senare även en ledning med 4-2. Vi drar sedan på oss två stycken utvisningar och Puma lyckas kvittera till 3-4 och innan perioden är över är resultatet 4-4.

3e Perioden - (2-5)
Känslan var fortfarande god och vi kände att detta var vår match. Det handlade om att fortsätta hålla uppe vårt spel och inte tappa fokus. Denna perioden börjar dock till skillnad mot de första två inte till vår fördel. Hittills i matchen hade vi lyckats försvara oss bra men nu fick vi flertalet spelvändningar mot oss som Puma utnyttjade på ett effektivt sätt. Puma drar iväg till 4-8 och vi drabbas ännu en gång av ett avbräck då Zerny tvingas lämna kassen efter att ha fått ett slag på handen som tog illa. Erik får hoppa in och gör det väldigt bra i en tuff period av matchen. Emil och Tobbe gör ett mål vardera vilket gör att vi reducerar till 6-8 och matchen får spänning på nytt. Vi jagar efter fler kvitteringar men istället för att öka spänningen ytterligare punkterar Puma matchen och sätter 6-9.

Sammanfattning
Vi gör säsongens bästa match och jag tycker personligen att vi bjuder upp till fin innebandy och ger Puma en bra match. Idag hade vi goda chanser till poäng och med lite flyt kunde resultatet varit ett annat. Förhoppningsvis kan vi leverera lika bra spel den 25/1 när vi gästar Kusten på bortaplan. 

Vid tangentbordet,

Robin Redlund

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 04/10 07:35 
Hem, 27/06 20:47 
 
Våra sponsorer
Stöd Tvååkers IBK
Träna med oss!