SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
Herr

Ännu ett nyförvärv på herrsidan!
2020-06-29 14:44
Vi fortsätter med vårt målvaktstema! Men nu vill vi presentera en målvakt som faktiskt kommer att stå i mål.🥅 Vi välkomnar Eric Ceder som kommer senast ifrån Warberg IBF där han framförallt spelat i division 1. Ceder är en kille med unik stil både på och utanför planen och han bjuder alltid på show. Vi säger varmt välkommen till Tvååker Innebandy Ceder!
Årets andra nyförvärv!
2020-06-29 14:43
Lagom till midsommarledigheten vill vi presentera vårt andra nyförvärv Tim Emilsson, han kommer senast från Warberg IBF. Tim är en före detta målvakt som har dammat av klubban för att skjuta slagskott ifrån halva plan. Vi säger varmt välkommen till Tvååker Innebandy Tim! 

Årets första nyförvärv!
2020-06-29 14:42
Nu kan vi glatt presentera årets första nyförvärv! 
Tobias Jernsand väljer att lämna målvaktskläderna i Warberg IC och plockar istället fram klubban i Tvååkers Idrottshall där han en gång startade sin innebandykarriär. 
 Vi hälsar Tobbe välkommen hem, det ska bli mycket spännande att följa dig denna säsong
Hemmamatchen mot Bräckan
2020-02-09 10:37
Till hemmamatchen mot Bräckan kom vi med 11 utespelare och 1 målvakt. Vi har under träningsveckan varit tvungna att testa nya formationer då sjukdoms- och skadeläget fortsatt gjort att vi har ett par spelare otillgängliga för spel. Det skulle dock visa sig under matchen att det inte påverkade oss allt för mycket. 

Period 1 (1-1)
Vi vet att Bräckan är ett väldigt spelskickligt lag och att det gäller att vara med från början. Därför kändes det något tufft när Bräckan gör 0-1 redan efter 18 sekunder, ett snöpligt mål som oturligt nog rullar in efter ett skott från höga slottet. Perioden fortsätter fram till 17 minuten då vi kvitterar till 1-1 efter ett skott utifrån. Såhär långt in i matchen kändes det som att vi hade bra koll på Bräckanspelarna och vi vann många dueller. Vi skapar flera lägen men utan att det resulterar i något mål. 

Period 2 (0-4)
I periodpausen var känslan god och vi pratade om vikten av att fortsätta göra det vi gjorde bra ännu bättre samt förvalta våra målchanser mer. I andra perioden kommer Bräckan ut och gör det väldigt bra och vi går ifrån vårt spel en aning, vilket resulterar i att Bräckan drar ifrån till 1-5 innan denna perioden är slut. Vi har fortsatt svårt att utnyttja de chanser vi skapar och får inte in bollen i de avgörande lägena. I den avslutande delen av perioden lyckas vi dock komma tillbaka och få mer rytm i vårt spel på nytt.

Period 3 (5-3)
Tredje perioden får till motsatt mot de första två en bra start för oss. David reducerar till 2-5, även detta målet ett skott utifrån där vi gör ett bra jobb framför Bräckans målvakt. Bräckan gör ett litet ryck och går ifrån till 2-7 och matchen kändes för någon sekund avgjord. Därefter börjar vi en upphämtning. Spelmässigt hade vi gjort det bra men nu kom även målen också. Inom loppet av 7 minuter gör vi 4 mål vilket gör att spänningen till matchen är tillbaka. Vi började bli mer desperata och tog mer skott än tidigare under matchen. Tyvärr kom denna upphämtningen något försent och matchen slutar 6-8 till Bräckans favör. 

Summering
Idag gör vi en bra match och trots förutsättningarna går alla in med bra inställning. Många har ej spelat ihop tidigare men under matchens gång blev spelet bättre hela tiden. Med lite högre effektivitet i de avgörande lägena är jag övertygad om att vi hade fått med oss poäng i denna matchen. Väl värt att avrunda med är att Erik W gör en suverän match i målet under kvällen med ett flertal riktigt vassa räddningar! Roligt att se.

/Robin
Tung förlust mot Kusten
2020-01-27 13:10
Fortsatt påverkade av skador och sjukdomar gjorde att vi till matchen mot Kusten fick ställa upp med 10 stycken utespelare. Inför matchen pratade  vi om vikten att hålla oss till vårt spel och ta med de positiva sakerna från senaste matchen mot Puma. 

Tyvärr kommer vi inte alls in i matchen som vi önskat och matchbilden blir en helt annat än mot Puma. Vi fick inte till vårt spel och gjorde helt enkelt inte det som krävdes för att vi ska vinna mot ett för dagen bättre Kusten. Vi släpper in några billiga mål i första perioden som gör att Kusten drar iväg och de lyckas förvalta det försprånget på ett bra sätt. Vi skapar möjligtvis lite spänning i 2a perioden där vi gör 3 mål men det räckte tyvärr inte för att väcka liv i matchen till 100 %. 

Idag följer ingen större analys utan vi får fortsätta att gnugga på detaljerna på kommande träningar och se till att vara redo när Bräckan kommer på besök den 7/2. 

/Robin Redlund
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer
Stöd Tvååkers IBK
Träna med oss!