Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
.

Bli medlem i Tvååker Innebandy
BLI MEDLEM
Tvååker Innebandy - klubben mitt i hjärtat av Halland
Tvååkers Innebandyklubb bildades 1986 och har cirka 250 medlemmar. Föreningens herrlag spelar i Division 3 Halland och vårt damlag spelar i Division 1 Halland. Föreningens största verksamhet är ungdomsverksamheten, vi har 13 lag som tränar och deltar i seriespel, sammandrag och knatteligor.

Tillsammans i Tvååker Innebandy
- Alla ska få plats att deltaga och utvecklas i föreningens verksamhet
- I föreningen jobbar vi tillsammans för att skapa samhörighet och klubbkänsla.
- Vi arbetar gärna tillsammans med andra idrotter, skola, föräldrar och sponsorer

-Vi blir alla bättre TILLSAMMANS!

Välkomna på årsmöte!
2020-05-22 08:24
Anmäl er senast söndag 24 maj
Tack alla fantastiska ledare!!
2020-05-04 09:36
Idag skulle vi haft en hejdundrande avslutning för föreningens duktiga ledare, men pga av rådande Corona-tider så ställdes detta in. Vi vill här passa på att tack er alla för säsongen som varit. Ni gör alla ett fantastiskt jobb, vi är väl medvetna om all tid och energi ni lägger ner, det är ovärderligt för oss som förening. 🙏 Utan er LEDARE är vi ingenting.!!! ❣ Nu hoppas vi att alla njuter av våren och att ni är rädda om er.😷 Så ser vi framåt en ny säsong 20/21. #tillsammansitvååkerinnebandy (På bilderna ser ni några av våra fantastiska ledare, men det finns många flera!)
Information till föreningens medlemmar
2020-03-15 11:03

Det blev ett snopet och snabbt avslut på säsongen för oss alla, inga fler sammandrag, seriematcher eller Warbergsspelen.

Styrelsen har nu bestämt att lagen gärna får träna vidare, tiderna hyr vi i hallen som vanligt fram till påsk, det är upp till varje ledargrupp att bestämma om man kör vidare eller avslutar säsongen direkt.

Detta beslut har vi tagit utifrån information från Folkhälsomyndigheten och Svensk innebandy.
På Folkhälsomyndighetens senaste presskonferens den 13/3 betonade Johan Carlsson, generaldirektör bland mycket annat detta:
”Det finns ingen anledning att ställa in små evenemang, som handbollsträning med 10-15 personer, eller promenader med barn. Där har vi inte de stora riskerna. Tvärtom är det viktigt att aktiviteter för hälsan pågår. Att förlama samhället på aktiviteter tjänar inte syftet”.

Föreningen kommer inte att arrangera någon gemensam avslutning i år, men ledarna får gärna hitta på något eget med laget.  

Självklart fortsätter vi följa läget, kommer det andra rekommendationer så meddelar vi.

Det är nu ledarnas ansvar att meddela hur just ditt lag kommer att göra. 

Ni som har matchdräkter hemma ska lämna dessa inom kort till er ledare. 

Var rädda om er och tvätta händerna noga.

Säsong 19/20 är slut!
2020-03-13 09:50
Tyvärr får säsong 19/20 ett abrupt slut. Hallands Innebandyförbund har idag beslutat att stänga ner all verksamhet från och med idag fredagen den 13 mars.
Det innebär att inga seriematcher eller sammandrag kommer att spelas.
Föreningen återkommer under helgen vad som gäller framöver med träningar och avslutningar för lagen och ledare. 

Lär info från Hallands Innebandyförbund nedan:
Med anledning av rådande läge kring Coronaviruset har Hallands Innebandyförbund idag tagit beslut att avsluta säsongen 2019/2020 med omedelbar verkan, dvs från och med fredagen den 13 mars 2020. Beslutet innebär att vi utökar nedstängningen av innebandy-verksamheten i distriktet. Vi står trygga i beslutet och känner att det är vårt sätt att bidraga till samhällsnyttan på bästa sätt. Beslutet följer de rekommendationer som kommer från Svenska Innebandyförbundet. 
 Nedan följer detaljerad information kring de delar som berörs. 

 Blå och grön nivå 
Som vi tidigare meddelat stängs SAMTLIGA SAMMANDRAG på blå och grön nivå i distriktet för resterande delen av den här säsongen. 

 Röd nivå 
Nytt beslut att avsluta seriespelet/slutspel med omedelbar verkan och fastställa serierna per dagens datum. 

 Seniornivå 
Nytt beslut att avsluta seriespelet med omedelbar verkan och fastställa serierna per dagens datum. Herrarnas slutspel kommer att genomföras enligt plan och vi rekommenderar att det sker med tomma läkare. 

Förbundsserier, kval och slutspel Via länken nedan finner ni SIBF:s rekommendationer och riktlinjer kring Svensk Innebandy, inklusive vad som gäller för förbundsserierna och Juniorallsvenskan (JAS). https://www.innebandy.se/inlaegg/lista/information-gallande-coronaviruset/ 

 Utbildning
 Planerade utbildningstillfällen under våren ställs in och genomförs till hösten. Anmälda deltagare stryks och får anmäla sig igen när höstens utbildningsdagar publiceras. 

 Distriktslag och spelarutveckling
 Planerad spelarutveckling den 7 april 2020 ställs in. Planerad distriktslagsuttagning den 19 april 2020 ställs in och vi återkommer med nya datum för uttagningar när vi ser hur rådande läge utvecklas. 

 Övrig mötesverksamhet och kansliets öppettider Samtlig mötesverksamhet inom närliggande tid kommer att genomföras med hjälp av skype, teamsmöte eller telefonmöte. Planerad ordförandekonferens den 21 april 2020 återkommer vi med besked kring när det närmar sig. Kansliet kommer från och med idag, den 13 mars 2020, att hålla stängt för besök. 

 Frågor Vid frågor kring verksamheten så kontakta oss på 0340-192 55 eller maila till halland@innebandy.se. 

 Vi hoppas på fortsatt stöd i vårt utökade beslut - innebandyn är i detta sammanhang bara en ”lek", samhället i stort och den enskilda individens hälsa är högsta prioritet. 

 Vi vill även passa på att tacka våra föreningar för ett gott samarbete och bra kommunikation kring hanteringen av rådande situation!

 Vi tar nya tag och kommer tillbaka mer laddade än någonsin 2020/2021! DELA GÄRNA INLÄGGET SÅ ALLA NÅS AV INFORMATIONEN!
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P03-04, 01/06 08:39 
Dam, 20/05 10:52 
P05-06-07, 30/03 20:06 
 
Våra sponsorer
Stöd Tvååkers IBK
Träna med oss!