Dam

Tvååker Innebandy – Dam

Tvååkers Innebandyklubb bildades 1986 och har ca 290 medlemmar.

Föreningens damlag spelar i Division 1 Halland.

Målsättningen för vårt damlag säsongen 2019/2020 är att utveckla ett uthålligt och spelskickligt lag som kan vara med och kämpa om en placering i den övre halvan av tabellen.

Vi har även som ambition att utveckla spelare i ett utvecklingslag i Division 2 Halland.

I utvecklingslaget kommer vi kombinera rutin och stabilitet tillsammans med ungdomlig kvickhet och inspiration.

Varmt välkommen att söka mer information.

För information om träningstider och matcher – Gå in på kalender

För mer info om vår dam verksamhet – Gå in på kontakt

/Damsektionen

New Body leverans
2021-12-07 21:18

Er New Body beställning är klar för avhämtning på torsdag 17-19 i Medborgsrhuset i Tvååker.
Vi önskar att så många som möjligt av er kan hämta er beställning under denna tid. Kan ni inte det så försök att lösa det med någon annan.

Tillsammans gjorde vi en grym försäljning, riktigt bra jobbat!

Korvkalas 🌭🌭
2021-11-21 21:53

Dubbla vinster = Korv med bröd

När herrarna vinner i både Div 3 och Div 4 bjuder tränarna på korv med bröd till laget.

Under de senaste åren har föreningen inte varit bortskämda med en massa vinster, men i helgen vann alla våra seriespelande lag.   Bra jobbat allihopa!  ⭐Herr 3, Herr 4, Dam, P06-07, P08-09⭐

På onsdag 19.45 bjuder herrarna in alla vinnande lag till deras korvkalas, föreningen bjuder på korv.

Hoppas att ni vill kika förbi, vi ses i kiosken i Tvååkers Idrottshall!

En vinst sitter fint på lördagskvällen!
2021-11-13 20:04

Vilken drabbning! Vilken fight! Kvällens match var en riktig nagelbitare då Tvååkers damer mötte Falkenberg på hemmaplan.
💥 Bara dryga 7 minuter in i matchen stänker Mona Glittervik in bollen med assist från Josefin "Josse" Carlsson och Tvååker tar ledningen med 1-0 och Maja håller den nollan genom resten av perioden 💪
💥 Redan efter 4.50 in i andra perran drygar Tvååker ut ledningen till 2-0 genom Jonna Andersson, assist Helen "Kullan" Kullander.
Dock tar Falkenberg tillvara på Tvååkers misstag och kommer ikapp med 2-1 efter 8.34 och vid 17.35 står det lika, 2-2, strax innan andra perioden är slut.
Tredje perioden tar snabbt fart och målen haglar tätt. Falkenberg är först ut och tar för första gången i matchen ledningen med 2-3 efter 2.48.
💥 Tvååker svarar genom Michaela "Michan" Karlbergs snygga brytning och ställningen är 3-3 efter 4.43. Falkenberg tar  åter ledningen med 3-4 efter 7.28.
Men Tvååker vägrar ge sig.
Inställningen är VINST! 💪
💥 Efter 11.35 spelar Emma Totevski fram till Jonna Andersson och åter igen är ställningen lika, 4-4.
💥 Några snabba puckar, ett fåtal sekunder och snyggt spel senare så assisterar Michaela "Michan" Karlberg fram till Josefine "Josse" Carlsson och Tvååker tar en go ledning med 5-4.
Matchen är spännande ända in i slutet då Tvååker tyvärr drar på sig en utvisning vid 17.21 och Elin "Ketchup" Gustafsson får sitta av 2 minuter. 🤷🏼‍♀️
Men vi visar att vinsten och matchen är vår och håller hårt i ledningen med en väl spelande box trots en hård press från Falkenberg.
Resultatet blev 5-4 till Tvååkers damer ikväll! Tre pinnar in på kontot är alltid gött en lördagskväll! 🥳
Matchens lirare blev välförtjänt Jonna Andersson och Michaela Karlberg 💪💪

Damerna föll mot Onsala hemma
2021-11-11 20:02

I går spelade damerna en tuff match mot Onsala hemma i borgen. Sämsta tänkbara början på matchen där vi släppte in ett mål efter ynka 35 sekunder. Detta bådade inte gott, men Tvååker gav svar på tal och strax efter två minuter gjorde Tvååker mål och ställningen var 1-1 💥 mål Nikki Jarhult, Ass Malin "Botis" Botsjö 💥 Ytterligare ett par minuter senare tog Onsala åter ledningen och strax innan första perioden var slut stod det 1-3 till gästande laget.
När andra perioden började var det istället Tvååkers om chockade Onsala efter 43 sekunder och ställningen var nu 2-3 💥 mål Malin "Botis" Botsjö, Ass Matilda "Mattis" Carlsson 💥
Dessvärre utökade Onsala sin ledning till 2-4 några minuter senare och så höll sig resultatet under andra perioden. Onsala avslutade perioden med att dra på sig en utvisning för slag.
När tredje perioden startade inledde Tvååker med PP, men Onsala höll tätt och trots fina chanser så fick vi inte riktigt petat in bollen bakom Onsalas målvakt. Ca 6 minuter in i matchen gjorde Onsala sitt 5e mål, sedan 6e och till sist 7e.
Matchen slutade 2-7.
Tvååker bjöd på hårt motstånd för Kungsbacka-laget där vi återigen hade lite för lite tur på vår sida även om Onsala vann rättvist.
Matchens lirare blev välförtjänt Maja Skoglund som alltid är lika grym i målet! 💥