Inte riktigt, men så var känslan i omklädningsrummet igår kväll efter en riktig krigarinsats av vårat utvecklingslag.
Sjukdomar och skador gjorde jobbet svårt för oss tränare att spika en laguppställning!
Efter scouting av vårat flicklag plockade vi upp 3 tjejer i laget. Maja Skoglund (Mv), Julia Lindqvist (B) och Daniella Aronsson (C).
Dessutom fick vi äntligen se Tvååkers alldeles egna innebandystjärna Angela Andersson göra comeback, ihop med Anki Ferm och Mona Andersson.

I går spelade vi för varandra och trotts en ålderskillnad i laget på 31år så hittar vi ett sätt att kommunicera med varandra!

- Så jäkla fint av våra ”ordinarie” spelare att ta emot våra ”lånespelare” med öppna armar och verkligen visa hur vi vill spela innebandy!

Nissan sköljde över oss med ett fartfyllt och hårt (ibland lite väl hårt) spel!
Men vi hittade vägar till varandra och till målet!!

En uddamåls ledning till borta laget efter första perioden (3-4, Rebecka S, Anki F, Angela A) följdes upp av en jämn andra period (4-5, Angela A) och inför tredje perioden snackade vi ihop oss och bestämde oss för att det här skall vi vinna!!
Vi sätter först kvitteringen (5-5, Hanna N) och bara 2 min senare sitter även ledningsmålet!!(6-5, Anki F)
Sista halvan av perioden blir en stökig tillställning med mycket hårt spel och utvisningar!
Men det är redan försent för Nissan att hitta på något för vi har bestämt oss!! Efter ett uppoffrande spel i box play kan vi tillslut defilera till slutsignalen och bara rulla boll i sista minuten när vi äntligen får ett välförtjänt powerplay! Matchen slutar 6-5 och tjejerna är så jäkla värda det här!

-Tomas Björklund: Tjejerna gör ett grymt jobb och kämpar till sista sekunden, en extra eloge till våran 2:a lina (Angela, Anki, Mona) som emellanåt påminner och den gamla ryssfemman med ett underbart lir! Dom hittar varandra med förbundna ögon!
Emmy Ivarsson gör ett hästjobb på bänken och coachar våra målvakter genom hela matchen! Grymt!!

-Tomas Andersson: Nu är man stolt som en tupp! Vilka jäkla tjejer vi har i den här föreningen!! Extra stort beröm till Maja, Julia och Daniella som kommer upp och verkligen visar vart skåpet skall stå och att framtidens innebandystjärnor finns här i Tvååker!!