.
Herr

Viskadalen - Tvååker 5-6
2021-12-20 16:49

Under söndagseftermiddagen hände serien och herrlaget tog sig till Horred för match mot Viskadalen. Vi möttes i seriepremiären och tog då en komfortabel seger med 8-2.

Då vi fått lite återbud under veckan åkte vi med 10 utespelare och en målvakt vilket är lite tunnare än vi brukar. Vi går dock ut och gör en fin första period och leder efter första perioden med 4-0. I början av andra perioden åker vi på en utvisning och Viskadalen lyckas reducera i powerplay. Repliken väntar inte utan Linus Paulsson smäller upp 5-1 målet i bortre krysset bara 27 sekunder efter Viskadalens reducering.
En stund senare reducerar Viskadalen ännu en gång men även denna gången gör vi ett snabb replik genom Isak Wiik, 2-6. I slutet av andra tappar vi lite fokus och börjar slarva och ta dumma beslut. Det gör att Viskadalen bjuds in i matchen genom att först göra 3-6 och sedan 4-6 precis innan periodpaus.

Tredje perioden inleder med ett nytt mål av Viskadalen efter bara 46 sekunder, 5-6. Efter Viskadalens mål händer inte så mycket utan spelet går utan några direkta chanser till något utav lagen. Med 6 minuter kvar av perioden åker vi ut på en tvåa. I boxplayet tar Christoffer Lindberg bollen och lyckas döda väldigt mycket tid och Viskadalen tar

sig inte till några chanser. Spelet fortlöper utan mål och matchen slutar med seger med 5-6 och nu tar vi lite välförtjänt vila som serietvåa!