SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
Herrjunior
Matchledarutbildning, Medlemsavgifter, Seriepremiär
2022-09-29 11:03

Snart dax för Seriepremiär, den är nämligen söndagen den 9 oktober kl 13.00 i Halmstad. 
På måndag är alltså sista träningen innan match, vi hoppas verkligen att alla kan sluta upp på måndag så att vi blir många på träningen.

Aviseringar om medlemsavgift har skickats ut, finns att hitta på mejl eller i medlemsappen. Sista dag att betala är på söndag, vi ber er att göra detta snarast. När anmälningstiden gått ut blir det bara en massa extra jobb för våra administratörer som sköter denna biten. 
Är man osäker på om man ska deltaga kontakta gärna Anki, så gör hon en notering om det, då är det lättare att skicka ut igen när ni bestämt er. 

På lördag den 8 oktober kommer vi ha en domarutbildning för föreningens 06:or och 07:or. Vi vill att alla deltager på denna om man har möjlighet. Vi kommer inte att tvinga någon att döma efter denna utbildning men det är mycket bra att gå ändå för att få tex mera regelkunskap. 
För er som är intresserade av att döma efter detta kommer givetvis att få prova på.  Här finns lite pengar att tjäna;);). Kallelse kommer!

Vi ses på söndag! Se till att svara på kallelsen. 


Kickoff på söndag
2022-09-27 16:58

På söndag är det kickoff för hela föreningen.
Det kommer att vara öppet i Medborgarhuset hela dagen för speedshooting, fika, provning och beställning av vår nya klubbkollektion. 
Vi har 3 hålltider att förhålla oss till, klockan 11 ska vi fotograferas , efter det har vi tillgång till hoppborg om vi vill och klockan 15 är det föreläsning. 

Kallelse för fotografering är skickad och kallelse för föreläsning kommer inom kort. SNÄLLA svara på dessa!

Vi hoppas verkligen på en trevlig dag tillsammans hela stora innebandyfamiljen!

Vill poängtera att vi gärna ser även föräldrar på plats under dagen främst på föreläsningen, som vi tror kommer bli mycket bra. 

Träningstider
2022-09-20 13:39

Vad det gäller träningstider så kommer ni juniorer träna på måndagar 18.30. 
Vad det gäller den andra träningen så får vi se lite hur det blir, det beror på hur många som dyker upp och hur bra träningsnärvaron blir. Som det var förra året var det få på träningarna vilket inte blir roligt varken för tränarna eller spelarna som är där. Därför satsar vi på att många kommer på måndagar och att det blir en ordentlig träning. 

Som planen är nu kommer halva gänget träna med P08-09 på torsdagar 17.00 och halva gänget med herrarna på torsdagar 18.30. Men skulle det visa sig att vi blir många och att detta inte blir hållbart kommer vi att hitta en lösning för en 2:a juniorträning i veckan. 

Vi kommer självklart att föra en dialog med er killar om detta!

Warbergsmatch söndag
2022-09-17 20:07

Då det var många som inte kunde hänga med på Warbergsmatchen i morgon så har vi bestämt oss för att skjuta på detta. Vi kommer att gå på en allsvensk match tillsammans senare under säsongen. 

Istället ses de som kan och vill i Tvååkers Idrottshall för där möter vårt A-lag, Warberg IBF i en DM-gruppspelsmatch. Vi tror att det blir en mycket jämn och rolig match, så kom gärna till hallen, matchen startar 17.30.

Nu drar vi igång!
2022-08-31 21:07

Äntligen är tränargruppen spikad för säsong 22/23, och vi kan lova att det kommer bli superbra!
Vi har 3 nya tränare att presentera:
🌸Jimmy Ljungberg
🌸Patrik Bergström 
🌸Andreas Vilanta
🍀Mikael Lindqvist kommer att vara kvar
🍀Anki kommer att sköta administrationen
🍀Anders kommer hoppa in vid behov och han kommer även att vara trivselansvarig (vi har ju lite pengar kvar i lagkassan)

Vi kommer från och med nu kalla vårt lag för juniorlaget, denna förändring gör vi för att ni är sista steget innan vårt seniorlag. Detta lag kommer bestå av spelare i olika åldrar från 06-09.
08/09 kommer fortfarande ha kvar sitt lag såklart, men en del kommer även att vara med i juniorlaget. Allt för att vi ska få så bra träningar som möjligt, med gott om folk. 

På måndag den 5 september 18.30 träffas vi i klubblokalen för ett uppstartsmöte. Vi hoppas verkligen att många kan komma. Kallelse kommer! På mötet kommer de nya tränarna att presentera sig lite närmare.

Därefter tränar vi på måndagar 18.30-20 i Tvååkers Idrottshall. Övrigt träningsupplägg tar vi senare. 

Som ni säkert sett så blir det föreningskickoff den 2 oktober, då blir det fotografering och andra roligheter i Medborgarhuset. 

 
Våra sponsorer
Stöd Tvååkers IBK
Träna med oss!