.
Dam

Damerna föll mot Onsala hemma
2021-11-11 20:02

I går spelade damerna en tuff match mot Onsala hemma i borgen. Sämsta tänkbara början på matchen där vi släppte in ett mål efter ynka 35 sekunder. Detta bådade inte gott, men Tvååker gav svar på tal och strax efter två minuter gjorde Tvååker mål och ställningen var 1-1 💥 mål Nikki Jarhult, Ass Malin "Botis" Botsjö 💥 Ytterligare ett par minuter senare tog Onsala åter ledningen och strax innan första perioden var slut stod det 1-3 till gästande laget.
När andra perioden började var det istället Tvååkers om chockade Onsala efter 43 sekunder och ställningen var nu 2-3 💥 mål Malin "Botis" Botsjö, Ass Matilda "Mattis" Carlsson 💥
Dessvärre utökade Onsala sin ledning till 2-4 några minuter senare och så höll sig resultatet under andra perioden. Onsala avslutade perioden med att dra på sig en utvisning för slag.
När tredje perioden startade inledde Tvååker med PP, men Onsala höll tätt och trots fina chanser så fick vi inte riktigt petat in bollen bakom Onsalas målvakt. Ca 6 minuter in i matchen gjorde Onsala sitt 5e mål, sedan 6e och till sist 7e.
Matchen slutade 2-7.
Tvååker bjöd på hårt motstånd för Kungsbacka-laget där vi återigen hade lite för lite tur på vår sida även om Onsala vann rättvist.
Matchens lirare blev välförtjänt Maja Skoglund som alltid är lika grym i målet! 💥