SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
Dam

Tvååkers IBK
5 - 3
Bua IF
Tvååkers IBK5 - 3Bua IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 06 mars, 20:20
Plats:Tvååkers Idrottshall
Serie:Damer Division 1:2   Tabell >>
Samling:19:00
Segertåget rullar vidare!
2018-03-07 13:07

Segertåget rullar vidare för damerna i säsongens sista hemma match!!

 

Fighten mot Bua blev till slut en ganska trygg seger för damerna. Våra tjejer tog snabbt ledningen med ett par mål och allt såg lugnt ut, sen ser det ut som att dom stressar upp sig och slår lite felpass och helt plötsligt stod det 2-2 och det var paus. Men tjejerna kom ut som ett nytt lag och kunde nöta ner Bua. Matchen slutade 5-3 till Tvååker.

 

Vi frågade vad vårt center äss Emma Fasth tyckte om matchen:

 

”En bra match där vi sätter två snabba mål, men efter slarv bjuder vi in Bua i matchen till 2-2 i första periodpaus.

Efter bra snack i omklädningsrummet så tar vi tag i spelet och hittar glädjen igen! En grym kämparinsats av samtliga i laget där vi hjälper varandra med bra snack! Väl värda vinsten idag!”

 

Tränaren Robin Johansson fortsätter:

 

”Jag instämmer i vad Emma sa, vi börjar starkt med bra kontroll på dom och vi lyckas göra 2 snabba mål. Sen bjuder vi in dom i matchen med felbeslut och stress. Men vi snackar ihop oss i paus och sen tar vi tag i matchen och släpper aldrig greppet om den. Just nu är det jäkligt kul med innebandy!! Jag, Tompa och Björklund är riktigt stolta och glada att tjejerna tillslut får ut det spel som vi har sett finns i tjejerna!! Nu laddar vi inför sista div 1 matchen på fredag borta mot Bua.”

 

/ Trojkan<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Stöd Tvååkers IBK
Träna med oss!