SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
Dam

Varla/Sandö IBK
4 - 7
Tvååkers IBK
Varla/Sandö IBK4 - 7Tvååkers IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 24 februari, 14:30
Plats:Vallda Idrottshall
Serie:Damer Division 1:2   Tabell >>
Samling:12:45
Vinst för våra damer i Vallda Hallen!
2018-02-26 09:28

Vinst för våra damer i Vallda Hallen!

 

Vi har bra kontroll på Varla/Sandö i början av matchen, trots det lyckas dom göra 1-0 efter dryga 5min. Men vi fortsätter jobba hårt och några minuter senare sätter Charlotte ”Lotten” Börjesson dit kvitteringen. Vi tycker att vi för matchen och har många bra målchanser men det lilla sista fattas. ”Lotten” får chansen att sätta dit en straff men missar tyvärr.

Kapten Elin ”Ketchup” Gustavsson får en 5min utvisning i slutet av första perioden, vårt boxplay spel är lysande men när det bara är en halv minut kvar i numerärt underläge så sätter dom dit 2-1 målet. 10 sekunder efter deras ledningsmål så får vi ytterligare en straff, denna gången tar Isabella ”Bella” Ekvall hand om den på bästa sätt och 2-2 är ett faktum.

 

Efter det så tar vi över matchen mer och mer, och målen börjar rulla in. Vi vinner tillslut med 7-4.

 

”En rakt igenom bra match av tjejerna, dom är väl värda denna seger. Vi är helt enkelt det bättre laget i denna fighten.” Kommenterar ass tränare Tomas Andersson.<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Stöd Tvååkers IBK
Träna med oss!