SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
F09-10

Vecka 44
2021-10-31 16:06

Förra helgen hade vi säsongen första matcher, roligt att vara igång med matcher igen och med publik på läktaren. Vi gör två bra matcher, hela laget kämpade på bra.


Lördagen den 27/11 har vi matcher igen, då på hemmaplan.  

 

Det är lovvecka, vi kommer träna på som vanligt både på måndag och onsdag, kallelser är skickade, vänligen svara på om ni kan vara med eller ej.

 

Säsongens första matcher
2021-10-18 22:38

På lördag spelar vi säsongens första matcher, kallelse kommer separata. Kul med matcher, vi hoppas många kan.

 

Kallelse är något vi kommer jobba med både till träning och matcher. Vi är tacksamma för många och snabba svar :-) 

 

Vi har även delat ut nya matchställ, de som inte hunnit få ännu löser vi i veckan. Nedan lite regler kring ställen. 

 

Matchställen är till låns och avsedda enbart för matchspel. De är således inte tillåtet att använda sitt matchställ på träning eller utanför matcher. Dessa skall sedan lämnas tillbaka tvättade till ledaren när säsongen är slut.


Skickar även med en liten påminnelse om glasögon, det är obligatoriskt att alltid använda glasögon när vi spelar innebandy. Vänligen hjälp till där hemma och se till att alla har fungerande glasögon.

 

Nedan kan ni läsa lite om hur innebandyn tänker kring restriktioner vid matcher just nu. Vi tänker att vi fortsatt utgår ifrån dessa rekommendationer. 

 

- Kom gärna ombytta och duscha gärna hemma.
- Inga sidbyten.
- Inga officiella tackningsprocedurer efter matchspel.

Glöm inte att vi fortfarande har en pågående pandemi, håll avstånd, tvätta händer, stanna hemma om du har symtom och undvik trängsel. 

 

Hälsning Hanna, Paulina, Mattias och Peter 

 

Kick off för P09/P10/F09/F10 söndagen 25/10
2020-10-25 14:03
I dag har det varit kick off med team övningar, spel och korvgrillning. En rolig tillställning där alla haft kul, tränare som spelare.
Seriestart
2020-10-11 19:49

Nu närmar sig det seriestart, roligt, nästa helg kör vi igång.


Vi kommer att skicka ut en kallelse till helges match i början på veckan, vi hoppas på bra uppslutning. Vi är tacksamma om ni svarar på kallelsen så fort som möjligt, så kan vi kalla in flera om det behövs.


Vi kommer även dela ut matchkläder denna vecka, dessa skall sedan lämnas tillbaka tvättade till ledaren när säsongen är slut. Matchställen är till låns och avsedda enbart för matchspel. De är således inte tillåtet att använda sitt matchställ på träning eller utanför match.


Samtliga våra matcher är nu kopplade till kalendern på hemsidan och i medlemsappen. Ett tips är att prenumerera på vår kalender på hemsidan, så ser man både träningar och matcher i sin egna kalender.  


Föreningen önskar att spelarna har betalat medlemsavgiften innan första seriematchen. Alla ska ha fått en aviseringslänk på mail och man kan även betala direkt från medlemsappen, hur smidigt som helst,. Där väljer man direktbetalning eller fakturabetalning. 


Hälsning Mattias och Peter 

Kickoff och team building 25/10
2020-10-08 20:31
Kickoff och team building 25/10

Samling Bosgårdsskolan 


Kl: 10:00 - 13:00

Nu är det dags! 

Vi har tränat ett par veckor och nu känner vi ledare att det är dags att göra något kul tillsammans.

Vi,  F09/10, kommer tillsammans med P09/10  att ha någon timme med klurigheter och samarbetsövningar med hopp om att får en starkare lagkänsla och fin sammanhållning.

Vi kör sedan match med lag från alla åldersgrupper mixat. Så ta med klubba, skor, glasögon och var ombytta från start.

Kl 12 kommer vi äta lunch tillsammans och efter det är det fri hemgång ca kl 13.

Hoppas alla barnen kan! Så roligt och viktigt att alla är med.

Kom ihåg att meddela eventuell allergi i kommentarsfältet i kallelse-svar.

Mvh
Ledarna

 
Våra sponsorer
Stöd Tvååkers IBK
Träna med oss!