SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
P04-07

Osäkert läge!
2022-01-17 15:03

Vi befinner oss just nu i ett otroligt konstigt och osäkert läge. 
Smittspridningen av covid19 är otroligt hög plus alla andra sjukdomar som härjar runt. 
Vad vi vet i skrivandets stund så kan träningar fortgå och matcher ska spelas om man har 10 spelare att tillgå. 

Nu när läget är så här är det extra noga att ni skriver en anledning till varför ni inte tränar, så att vi vet om det är covid eller annat eller kanske en familjekarantän,  det är lättare för oss att planera inför kommande träningar och matcher. Vill man inte skriva i sportadmin så att alla ser, skriv ett sms till Anki, 0703940424

Det ser tunt ut inför kvällens träning, svara gärna på kallelsen. Ställer vi in så hör vi av oss. 

Match inställd!
2022-01-14 21:03

Fick precis mail från Halmstad om att de behöver ställa in matchen i morgon pga covid I laget.

 

Tyvärr är det väl så här det kommer att bli....var och varannan match.

 

Men det är ju synd nu när alla våra killar är friska.

 

Vårsäsongen är på ingång
2022-01-06 11:00

God fortsättning på er alla!

Nu är helgerna över och nästa vecka börjar vi träna som vanligt igen. 
Serierna är omlottade och vi spelar nu i Pojkar röd 3 VÅR, matcherna ligger i Sportadmin och även i innebandyappen. Glöm inte att gå in och följa vårt lag och serie i innebandyappen. Nu spelar vi i 3:an och det innebär att det ska vara liveuppdatering på matcherna. Så är ni inte med och kollar på matcherna kan ni få uppdatering om hur det går direkt i appen. 

Vet ni med er att ni är bortresta eller har förhinder någon match gå gärna in redan nu och lägg in i sportadmin att ni ej är tillgänglig. Om vi ser i tid att det kör ihop sig någon match kan vi flytta den. 

Då det var lite svårt att få folk till sekritariat och kiosk kommer vi bli tvugna att göra en lista över detta. Håll utkik den kommer inom kort. 

Nu ser vi fram emot en vårsäsong med många härliga innebandymatcher!Julveckan
2021-12-19 18:30

Vi drabbades hårt av förkylningar nu i veckan. Igår när vi skulle spela match i Halmstad var vi endast 6 utespelare och 1 målvakt. Vi hade två alternativ lämna wo och förlora med 5-0 eller åka ner och spela om det. Killarna fick själva bestämma, och de ville åka och spela. Matchen slutade med förlust 4-7, killarna som var med kämpade på ett helt galet sätt, med lite flyt så hade vi till och med kunnat vinna matchern för chanserna fanns absolut. Men när orken tryter och man mest går på kämparvilja är det svårt att vara skärpt i avsluten. 
Grymt jobbat killar!

På grund av alla sjukdomar som härjar runt vårt lag så ställer vi in morgondagens pepparkaksbygge, vi anser att det är onödigt att dra ihop killarna innan jul när vi inte behöver. 
Vi tar ledigt i veckan, och så återkommer vi om träning mellan jul och nyår. Men det lutar åt träning torsdagen den 30/12 14.00. 

Nu önskar vi alla en riktigt God Jul och att ni kryar på er och att inga föer insjuknar. 
🎄🎄🎄🎄🎄


Match onsdag
2021-12-07 20:49

I morgon har vi match i Fjärås, kallelsen ligger kvar saedan förra vecka, så vi hoppas att alla som är i klickade att ni kan vara med, fortfarande kan vara med, annars får ni gå in och ändra. 

Vi har i nuläget ett problem, vi har för få föräldrar som kan skjutsa killarna. Kan några fler tänka sig att ställa upp och köra?
Vi behöver 14 platser, kommentera gärna i kallelsen hur många platser ni har, så ser alla hur det ser ut. 

För kännedom så kräver Varla vaccinationsbevis på all publik över 18 år. 

Nu laddar vi för en grym match i morgon!

 
Våra sponsorer
Stöd Tvååkers IBK
Träna med oss!