SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
P04-07

Tack för denna säsong!
2021-04-23 11:00

Vi vill bara tacka er alla för en väl genomförd säsong, trots att den inte blev som vi önskat... 
Ni har verkligen kämpat på och gjort det bästa av träningarna även om vi inte spelat matcher. Matcherna vi hann spela innan nedstängningen genomförde ni på ett mycket bra sätt, det var synd att vi inte fick köra denna säsong för det kändes som att vi verkligen hade något bra på gång. Serierna vi lagt oss i kändes som en bra nivå, där det skulle ha blivit jämna matcher och många vinster. 

Vi tränare är mycket stolta över er! Ni har mognat, vuxit och utvecklats enormt mycket under detta året. Ni är härliga att ha att göra med!

Vi tycker synd om er föräldrar som inte kunnat se killarnas utveckling detta år, men vi håller alla tummar för att nästa säsong ska bli en "vanlig" säsong, så att ni kan få se killarna lira. 

Vi räknar med att alla vill ha revansch på denna säsong, så att vi får se tillbaka till hösten. 

Kanske drar vi ihop något i sommar, en grillning kanske eller lite träning. Vi försökte ju med lite fysträning i juni förra året, men intresset var inte stort, men kanske gör vi ett nytt försök i år. Det är viktigt att ni håller igång, utan fysisk aktivitet mår man inte bra. Så försök att hitta något som du tycker är roligt!

Det finns forstfarande lite matchkläder som inte är inlämnade, om våra anteckningar stämmer så saknar vi kläder från:
Theo Ljungfalk , Helt matchställ
Theo Löfgren, shorts strumpor
Axel Lindeberg, shorts strumpor + seniortröja
Nils Gustafsson, shorts strumpor
Elias Ljungberg shorts strumpor + seniortröja
Ville Skärbäck seniortröja

Ni får lämna detta hemma hos Anki o Anders, är vi inte hemma, går det bra att lägga i brevlådan, gärna i påse med namn eftersom inte alla har tröja med nummer.  Vi skulle bli glada om allt är inne innan helgen är slut, så vi kan lämna ifrån oss allt sedan. 

Ha det gott och var rädda om er!
Anki, Anders, Mikael, Björklund och Putte

Säsongsavslutning
2021-03-28 10:06

På tisdag kör vi sista träningen för den här säsongen, enligt tradition så blir det en smålagsturnering, där ledarna bildar ett lag. Även om du inte varit med och tränat på den sista tiden vore det kul om du kommer på tisdag, så ser vi till att avsluta denna trista säsong på bästa sätt. 

Alla matchkläder ska in! Tar ni inte med dem på tisdag så får ni lämna dem hos familjen Ferm på Barrvägen 8. 07:orna har ett helt matchställ hemma, 05 och 06:orna har endast shorts och strumpor. 

Kallelse till tisdagens träning kommer, se till att svara snarast, dock senast måndags kväll. Detta för att vi ska kunna förbereda och planera lagen. Så snäll se till att svara🙏🙏

Veckans träningar, Vecka 10!
2021-03-08 19:57

Vi kör träningar som vanligt denna veckan så som läget ser ut nu. 
Tisdag 18.15-19.45
Torsdag 19.30-21

Håll utkik på mailen om det är så att vi ställer in träningar med kort varsel. Meddela oss om det är någon som får positivt Covid-test. 

Eftersom det inte blir några flera matcher denna säsong, så är det lika bra att samla in matchdräkterna, ta med dem till träningen. 04,05 och 06 har endast shorts och strumpor hemma, matchtröjan samlade vi in eftersom det skulle tryckas på den. Trycket är klart och vi tackar Gydans Hallon för den sponsringen, och ser fram emot nästa säsong när vi får visa upp de snygga tröjorna. 

Vi satsar på att träna fram till påsk om killarna vill förstås!

Veckans träningar, vecka 9!
2021-03-01 14:17

Vi kommer att köra träningar som vanligt denna vecka, dock med ändrad tid på torsdag. 
Tisdag 18.15-19.45
Torsdag 18.15-19.45

Kallelser kommer att skickas ut, snälla svara så att vi kan planera bra träningar och få det så smittsäkert som möjligt. 

Var noga med att uppmärksamma förkylningssymtom, då stannar ni självklart hemma. 
Och är det någon som blir bekräftad med Covid-19, vill vi gärna veta, för att kunna ta kloka beslut. 


Vi ställer in dagens träning!
2021-02-25 14:29

Vi har bestämt oss för att ställa in kvällens träning!
(Ursäkta sent besked, men vi hoppas att alla ska hinna få denna info, meddela gärna varandra)

Dels så lutar det åt dålig uppslutning, men svårt att veta för oss, då många inte svarar på kallelserna.
Sen har det kommit till vår kännedom att det finns bekräftad Covid i laget och runt omkring gruppen, detta gör att vi tycker att det är onödigt att träffas idag. Vi avvaktar och hoppas att vi ska kunna träna som vanligt på tisdag. 

Det är mycket viktigt att ni meddelar oss om någon i laget får bekräftad Covid, så att vi kan fatta kloka beslut vad det gäller träning. Det går bra att kontakta Anki 0703940424. Vi vill ta vårt ansvar och inte sprida smitta. 

I går kom även besked att det inte kommer att bli några matcher i vår, men vi hoppas att vi ska kunna träna vidare ett tag till.

Håll avstånd och var rädda om er där ute!

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer
Stöd Tvååkers IBK
Träna med oss!