Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
.
P06

Träning fredag!
2019-09-11 17:43
Alla som vill träna en extra träning är välkomna på 04:ornas träning på fredagar. Träningen är på Bosgård fredagar 17-18.30. 
Någon tränare från vårt lag kommer att vara där!
Extra träning!
2019-09-05 20:05
I morgon drar 04:orna igång sin träning med sin nya tränare Tobias Persson. För er som vill träna en extra gång, nu så länge vi bara tränar 1 gång i veckan är jätte välkomna! 
Träningen är fredag 17-18.30 på Bosgård!
Då var vi igång igen!
2019-08-28 05:37
Då var säsongens första träning gjord, och vilken bra träning det blev! Det kom hela 17 innebamdysugna killar till första träningen. Många hade inte rört en klubba på över 3 månader, så suget var stort.
Men Warbergsspelsformen hade de konserverar, spelet var bra på många sätt. 
Nästa tisdag kör vi igen!! 👍
Ny Innebandysäsong!
2019-08-14 17:40
Nu närmar sig Innebandysäsongen med stormsteg!
Hoppas att alla killar är lika sugna och taggade på att dra igång som vi ledare är, vi kan inte vara annat efter de två avslutande Warbergsspelshelgerna! ;) 

Våra träningstider för säsongen kommer att vara tisdagar 18.30-20 och torsdagar 17-18.30, båda träningarna är på Bosgård. Den 27 Augusti kör vi igång, under de första veckorna kommer vi endast att träna tisdagar ev. kommer vi att lägga till torsdagarna för dem som inte spelar fotboll eller liknande. Men detta meddelas isåfall!

Lördag eller söndag vecka 40 kommer vi att ha någon form av Kick off, mer info kommer.

Vi har anmält två lag till seriespel, röd 4 och röd 5. Matcherna läggs in allt eftersom, när allt är spikat läggs det in i kalendern så att ni kan se.. Serierna startar vecka 41. 

Vi har anmält 1 lag till DM för P06/07 (här får tyvärr inte 05:orna vara med). DM spelas helgen vecka 46.

Om killarna fortfarande är sugna så kommer vi att jobba för att vi ska kunna åka till Stockholm och titta på SM-finalerna den 25 April. 

Väl mött!
Anders, Peter, Mikael och Anki
Säsong 18/19 är över!
2019-04-22 21:10
Vi stänger nu ner säsong 18/19! 
Vi tackar er alla för en lång, händelserik och utvecklande säsong. Vilken resa killarna har gjort, utvecklingskurvorna går spikrakt uppåt. Vi är riktigt stolta över killarna, vilken avslutning det blev med två kanonhelger. Vi har under året arbetat mycket med värdegrunden och hur vi ska vara mot varandra, denna resa har varit lite krokig, men även här avslutade vi på ett toppensätt.👍
Nu ser vi fram emot att jobba vidare med grabbarna till hösten!

Vi måste nu samla in våra matchdräkter. Ni som inte lämnat in, gör det snarast. Det bästa är om ni lämnar dem hemma hos Anki och Anders. Är vi inte hemma, lägg i brevlådan. 

Ni som inte betalt kakorna, glöm inte att Swisha Malin senast sista April. 

Vill påminna om föreläsningen om kost som är på söndag. Ingen anmälan krävs men vi hoppas att många tar chansen att gå och lyssna. Ryktet säger att han är mycket bra att lyssna på och det är ju ett väldigt viktigt ämne. 

/Peter, Mikael, Anders och Anki
 
Våra sponsorer
Stöd Tvååkers IBK
Träna med oss!