SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
P04-06

Veckans träningar, vecka 6!
2021-02-08 07:27
Äntligen är 04:orna välkomna tillbaka i träning! Vi hoppas att ni alla dyker upp på träning i veckan. 

Veckans träningar:
Tisdag 18.15-19.45
Torsdag 19.30-21

Vi skickar ut kallelser till träningarna, svara gärna på dem! Detta är för att vi ska kunna planera så bra träningar som möjligt för er och för pandemin. 

Ha en fin dag! ✨✨✨
Vi håller i, vi håller ut!
2020-11-23 20:21
Nuvarande restriktioner kommer att förlängas till den 13 december, detta betyder att det inte kommer bli något seriespel innan årsskiftet. Vad som händer där efter är det ingen som vet...

Vi fortsätter att träna på samma sätt som vi gjort nu i 3 veckor. På torsdagarna kör 07:orna varannan vecka på Övrevi 18.30 och varannan vecka 19.30 på Bosgård. Denna vecka är det Övrevi som gäller.

Nu har Covid-19 kommit till Bosgård! Är det någon av killarna som testas positivt vill vi veta det, allt för att vi ska ta ställning till hur och om vi ska fortsätta träna. 

Glöm inte att meddela om du inte kan träna! Anki 0703940424

Hoppas att alla har kommit igång med kakförsäljningen! Vi önskar att ni säljer via webshop och lägger in alla era försäljningar där. Men vill ni sälja via katalog, får ni den på träningen. Se föregående inlägg hur ni säljer via webshop. 

Vi saknar matchtröjor från Elias, Casper och Theo Lövgren. Vi ska trycka reklam på dem, så viktigt att ni lämnar in dem snarast. 

Var rädda om er!
Lite info!
2020-11-14 10:32
Bra jobbat på träningarna i veckan, allt är lite annorlunda nu men vi försöker hålla i så att träningarna fortsätter att hålla hög klass!

Vi saknar förstås 04:orna, men ni får försöka hålla i gång så gott det går på egen hand!

Vi hälsar Eddie och Albin välkomna, så himla roligt med lite nya killar in i laget. Härligt att även Casper och Eddie är tillbaka efter sina skador. 

Vi har bestämt oss för att inte skicka kallelser till träningar, det blev väldigt mycket kallelser och det var många som inte svarade och då faller funktionen lite. Vi utgår istället ifrån att alla tränar (förutom 04:orna just nu då), och ska man inte träna så skickar man ett sms till Anki på 0703940424, så har vi lite koll på hur det är med alla. 

Föreningen kommer inom kort att påbörja en försäljning, våra killar valde att de ville sälja kakor, mer info kommer om detta under helgen.  Detta gäller alltså pengar in till föreningen!

Vi vill även påminna alla om att vi har ju våra pengar som vi samlade in förra året, de sitter i säkert förvar. 😃 Det lär ju tyvärr inte bli någon SM-final till våren heller.😭 Vi kommer ta en diskussion med killarna längre fram vad vi ska hitta på. Dessa pengar är ju lagets, dvs det laget vi har just nu P04-07! Vi ska se till att göra något riktig roligt, när Coronaskiten är över.
Information med anledning av nya Covid-19 riktlinjer i Halland
2020-11-04 07:11
Ni ska alla ha fått info tidigare om vad som gäller nu när Folkhälsomyndigheten går ut och skärper sina råd i Halland. 

All tävlingsverksamhet är inställd fram till 24 november. 

Men våra träningar fortsätter som vanligt, förutom att 04:orna tyvärr inte får träna....😭

Ni som har matchdräkt hemma utan reklam, ta med den till träningen idag, vi ska nämligen trycka reklam på tröjorna. Vi tackar Gydans Hallon som vill sponsra oss och föreningen.🎉🎉🎉

I helgen som gick hade vi en match i pojkar röd 6, vi mötte Onsala på bortaplan. Det blev seger med 9-6 🎊😃
I denna match spelade vi stundtals riktigt riktigt bra, när vi rullar boll är vi ett mycket bättre lag än Onsala. Men vi märker att när vi transporterar boll för mycket på egen hand blir det svårt....
Alla gjorde en mycket bra match, men för att nämna några så hade femman med Emil, Emil, Oscar, Simon och Jacob många riktigt bra spelsekvenser. 

Nu ser vi till att träna bra under detta ofrivilliga uppehåll, så kommer vi tillbaka starkare än någonsin. 
Novemberlov
2020-10-27 14:58
Vi har lämnat en mycket bra helg bakom oss och ser fram emot en lika bra höstlovsvecka. 

I lördags spelade vi mot Sandö IBK i Röd 6, matchen slutade 11-4 till vår fördel 🎉 Resultatmässigt var det en jämn match, vi drog ifrån de sista 5 minuterna, då vi äntligen fick utdelning för våra chanser. Matchen är väldigt svajig och svängig, det finns både toppar och dalar, mycket positivt att ta med oss och en del saker att jobba vidare på. 

I söndags mötte vi Capricorn i Röd 2, den matchen slutade 6-3 till oss. En bra match med mängder av chanser både framåt och bakåt. Matchen blev lite sönderhackad pga. många utvisningar, men killarna löste det på ett bra sätt. 

I söndags hade vi även några killar med i Röd 10, där det blev förlust med 11-2 mot ett riktigt bra Kusten. Där hade vi inte så mycket att sätta emot, men killarna gjorde så gott de kunde. Vi hade absolut mera chanser framåt, som hade kunna resultera i flera mål. 

Nu är det lovvecka men vi tränar på som vanligt, tisdag och torsdag, vi hoppas på stor uppslutning och bra träningar, för ny match väntar till helgen. 

Matchen som skulle spelats i Röd 2 på lördag är flyttad till ett senare tillfälle.
Match på Söndag i Röd 6 borta mot Onsala.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer
Stöd Tvååkers IBK
Träna med oss!